STICHTING SAMEN IN BEWEGING HAALT HET KLEURRIJKSTE LOOPEVENEMENT VAN DE WERELD NAAR NEDERLAND

Colours by the Sea is het kleurrijkste hardloopevenement ooit gehouden in Nederland.

Inmiddels is deze unieke funloop een enorme hit in Amerika door o.a. organisaties als The Color Run en The Color Vibe. Colours By The Sea is geschikt voor iedereen die aan deze kleurrijke loop wil meedoen. Iedereen, van jong tot oud, is welkom. Het is spectaculair, laagdrempelig en winnen is geen doel, beleven des te meer.

Met de Colour Run in Vlissingen loop je 5 km op je eigen tempo en wordt je op elke km begroet door prachtige kleuren. Na 5 km kom je als een waar kleurenpalet over de finish. Het wordt gegarandeerd de kleurrijkste loop uit je leven!

Hoe werkt deze Colour Run:

Op een toplocatie in Vlissingen (Boulevard en strand) wordt een route van 5 kilometer uitgezet. De deelnemers ontvangen voor de start een door de organisatie verstrekt wit t-shirt. Het unieke Colours By The Sea t-shirt. De deelnemers beginnen massaal met lopen en na elke kilometer worden de lopers door vrijwilligers bestrooid met een uniek kleurenpoeder. Er wordt 5 kilometer (kinderen mogen ook 3 km) gelopen en bij elke kilometer wordt een andere kleurenpoeder gegooid.

Dit poeder is maïzena waar een natuurlijke kleurstof aan is toegevoegd. Het is biologisch afbreekbaar en levert absoluut geen gevaar op voor de gezondheid en het milieu. Het geeft wel een waanzinnig effect en de lopers veranderen in een kleurrijke vrolijke massa.

Bij de finish worden de deelnemers begroet door fotografen want elke deelnemer is veranderd in een levend kunstwerk. Het zal de eerste keer zijn dat deze loop in Nederland gehouden wordt. Er is geen tijdsregistratie maar alle deelnemers maken wel kans op fantastische prijzen verstrekt door veel Zeeuwse ondernemers. Met als hoofdprijs de mooiste Colours By The Sea look competitie (dame/ heer) die achteraf naar aanleiding van de gepubliceerde foto's wordt gekozen.

Ben jij misschien nog een jaar lang het gekleurde gezicht van Colours By The Sea!

De Stichting Samen in Beweging die o.a. jaarlijks de Triatlon Zeeland in Vlissingen organiseert komt nu met dit leuke loopevenement op de vrijdagavond (start: 20.00 uur) voor de Triatlon.

Een gedeelte van het inschrijfgeld zal worden besteed aan goede doelen. Zo worden bijvoorbeeld projecten ondersteund op het gebied van hardlopen en de psychische gezondheidszorg (Running therapie) en het verstrekken van hardloopschoenen aan mensen die het financieel niet kunnen bolwerken maar het hardlopen voor hun psychische gezondheid wel nodig hebben.

Beach Run Fun

www.coloursbythesea.nl Facebook: http://www.facebook.com/pages/Colours-By-The-Sea

https://twitter.com/ColoursbytheSea